Контакти

info@сириус.org

auracamera@gmail.com

siriusfoundation.net

Издателство "Фондация СИРИУС 2018"

представя

книгите на Деян Колев

Пакет "Осмология"

Тук са Новите книги

"Сексуална книга на любовта.

Тайния дневник на Д.Колев" част 1 и 2

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

trilogia dk.png - 242.23 Kb

Направете дарение

в-к Република: Българин събира армия срещу злото

 

Стотици българи влизат в енергийна битка с мрака. Те се обучават на специални аура техники и развиват свръхестествените си способности, за да могат да сформират истинска армия. Тя ще защити страната от невидимото зло, идващо от друго измерение.

 

Лидер на призваните е Деян Колев, приел мисията на енергиен пазител на България. Неговите ученици са представители на новата генерация хора – с индигова на цвят аура. Те притежават необичайни качества и се отличават от обикновените, обяснява Деян Колев. Той разпознава подходящите сред тях за енергийни войни, след като прегледа именно аурите им на специална техника – Аура камера.

„Хората, които стават за енергийни бойци, често имат сходни симптоми от енергийни нападения. Необясними болки в гърба, крайниците и неспокоен сън – това са само част от основните поражения, които ни нанасят злите сили, атакуващи нощем”, категоричен е Колев.

Заради набезите на тъмните сили от дълги години той изгражда енергиен щит над България, който да пази хората. Усилията обаче не стигат. „Нужна ми е помощ. Не мога вече да е справям сам. Твърде много искат да затрият България, а ние сме люлката на цивилизацията”, посочва още той.

През последните години Колев събира данни за броя на индиговите хора у нас. Категоричен е, че вече са повече от обикновените, което дава сила на страната.

Така изглежда на Аура камерата перфектният войн за енергийна битка със злото.

За да могат да спечелят битката със злото обаче, призваните индиго бойци трябва да се събират в специални училища. Там Колев ги тренира да отвръщат подобаващо на енергийните набези, целящи да отслабят потенциала на българите. „Всичко се случва на енергийно ниво. Човекът индиго трябва да бъде подходящ, да носи нужните качества, но в същото време и да се научи да използва подходящите оръжия. Това са различни енергийни мълнии, щитове и атаки”, разкрива енергийният пазител.

Ние сме избран народ

Българите са избран народ, категоричен е Деян Колев. По думите му именно ние сме началото на цивилизацията. „Атила е бил българин с неговата многомилионна държава. Ние сме остатъкът от Велика България с огромно население от повече от 100 млн. и сме владели всичко от р. Волга до Турция”, пояснява той.

Като избрани, българите имат и много опоненти, затова били енергийните атаки на злото. Най-големите ни врагове са евреите. „Като Давид и Голиат сме - едните имат пари, полиция, власт, всичко - цялата Земя, ние пък имаме способностите. Затова казвам, че колкото по-бързо обуча хората, толкова по-бързо ще се научим да се отбраняваме от атаките”, смята Колев.

Оцелели у нас след края на света
Всички, които нямат хармония и любов, духовност и чистота, няма да могат да преминат през грандиозните промени, които ще се случат през 2012 г. Деян Колев казва, че именно до края на тази година ще изчезнат всички злобни, гадни същества, агресорите.
Но в България ще има оцелели индигови хора. „Сега очакваме да се сбъднат предсказанията на Ванга - да се отровят млякото, водата и след това хората. Няма начин просто тези, които унищожават живота на Земята, да не си отидат”, смята Колев.
http://republika.bg/index.php?id=45529