Контакти

info@сириус.org

auracamera@gmail.com

siriusfoundation.net

Издателство "Фондация СИРИУС 2018"

представя

книгите на Деян Колев

Пакет "Осмология"

Тук са Новите книги

"Сексуална книга на любовта.

Тайния дневник на Д.Колев" част 1 и 2

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

trilogia dk.png - 242.23 Kb

Направете дарение

"Виолетовият генерал" Деян Колев: Хвърлян съм от самолет в Азовско море

Човеците скоро ще заживеят на Марс, Луната е боен кораб


- Г-н Колев, кой сте вие всъщност?
- От малък се притеснявах и все нещо ми изглеждаше объркано. Постоянно сънувах един мост - местонахождението, на който установих чак през 2014. Оказа се, че съм роден на 04.05.1973 година в Ростов на Дон и съм чист руснак. До 6 - месечна възраст с моето тяло са правени опити – хвърляне от самолет в Азовско море, нагряване, отваряне на аурата, кодировки и слагане на енергийни чипове, които в последствие премахнах.

Много съветски деца, които като мен са пристигнали тук, са били подлагани на експерименти като тестване на ваксини. Служители от КГБ и други служби ми показаха това изгубено мое досие и разбрах, че съм скрит тук, в България. Това е проект за мутантите на Съветския съюз, имащи свръхдарби и способности. Само един от тях е оцелял, и това съм аз.

Този проект е изтрит и засекретен, за него се знае съвсем малко. Високите нива на Кремъл са ме внедрили тук, знаейки че на прераждане съм Кан Мотун и ще се върна там. При пренасянето ми към България съм пристигнал в кувьоз през Черно море до Варна и от там със самолет до София, където съм сменен. След това към Ловеч – Червеният бастион, там останах дълги години. Там срещнах Дора, Пенка, Рени, Кинка и Ваня – мои кармични майки и изградих една здрава основа, от където да градя.

Същности като мен има по цял свят. Заедно можем да правим щит на Земята. Ядрените оръжия не ни влияят. Тук това беше тествано още през 86-та година, когато стана ясно, че генът ни мутира и радиацията не ни влияе, просто трябва настройка на 36 Hz, като в момента Земята може да ускори до 42 Hz. Аз лично съм стигал до 2000 Hz на чакрите, което според общоприетите разбирания означава, че аз трябваше да съм мъртъв, но всичко е възможно стига да разширим съзнанието.


- Повече от година вие сякаш бяхте някъде – нямаше ви... Къде бяхте?
- Изминалото време от както се оттеглих от срещите си с хора, прекарах предимно на Рила планина. Там получих нова космическа информация - за Идел, родината на българите. Сега се завръщам, за да предоставя нашето учение - това на Идел, даряващо вечен живот, идеално съзнание и носещо победа над смъртта. Кодирано е от символи, чрез които се правят настройките – известни само на мен. Разделено е на три нива. Учението на Тангра Ра е базирано на нашата древна и единствена българска вяра – Тангризма.

По новите космически канали ми се даде, че след Млечния път във Вселената се намира скритата Атлантида. И там живеят духовете на всички българи, управлявали и развивали страната ни от създаването й. Открих и духовете на царете ни! Думата българи означава „свободни по дух“. Ние сме родоначалници на цивилизацията. Чрез тези канали открих и двете врати на агарта. Това са два тунела – единият е под Мусала, а за другия, също в Рила, учителят Петър Дънов говори в писанията си. Получих и много предсказания за нашата страна, които ще се случат до 2036 г.

България ще я има и ще продължи живота – това е проект „Орфей 7-13”.

14 същества ще се приземят и ще се генерират, като ще могат да моделират и изменят ДНК-то си. Идва и 7-ата раса и новото съзнание. Вече са пробити порталите за пълното приземяването на 7-13. След пълното приземяване на този проект всички пирамиди по Земята ще засвирят, ще се хармонизира земната ос и лятото ще бъде вечно. Ще навлязат нови енергии – мултиизмерна плазма и неон. През 2036 г. ще настъпи финалът на проекта „Орфей 7 – 13”, според който ще бъде възможен живот на други галактически и планетарни системи, всички портали ще бъдат вечно включени и продължителността на живота на Земята ще е 168 години, а земната честота - 32 херца.

43_Kolev4.jpg
С древния български символ "Розетата на Плиска”

- А има ли живот на Марс?

- Там има и синьо небе, има и бази. Освен това към 2018 г. ще се пуснат и полети до там. Но първо трябва да се изредят милионерите... Там има природа и по-голяма част от населението ни след години ще се премести на тази планета. Съществата, които са там, са дружелюбни, високи, могат да разширяват телата си до 3 метра, а вместо кръв имат желеподобно синьо вещество. Със сигурност ще се сприятелим с тях. А по-късно ще има „разходки“ и до Луната. Между другото Луната е боен кораб.

- Какво е това учение на Тангра Ра?
- Шаманизмът е най-древната религия, а произходът на шаманите е български, поради което българите са винаги специални гости при тях. “Болъгар е човек, който оцелява винаги. Той е белязан и духовете го пазят, защото трябва да го бъде…”. От там идва и името Шамбала (големи, много шамани) – страна на север от Индия с хиляди пещери и тайни според индийския епос. Според географските карти на това място се е намирала древната Бактрия, която била населена с бели мъдреци от арийско потекло, доведени от великия Рама, а столицата й се наричала Бълг.

Оттам е и Бълг (високо издигнати) и Ари (свободни). До ден - днешен не престават опитите за навлизане в тази страна, но махатмите са взели мерки за опазването й от нежелани гости. Има невидими бариери, деформации на видимия ландшафт, енергетични полета, каменолавини и отклоняващи и деформиращи мисълта излъчватели. “Който не е повикан няма да стигне”. В преданията се говори, че Шамбала е най-древният център на космическия разум (Тангра).

Тангра е представен като космически разум, без образ и подобие. “Тангра е духът на Вселената. Той няма образ и подобие, защото образът е нещо, а духът е всичко, а всичкото е само дух. Неговите пратеници са световните духовни водачи на човечеството като Христос, Буда, Заратустра, Майтрея. Прабългарите са създали най-съвършения календар, известен досега. Движението на съзвездията, оприличени на животни, се отчита в 12-годишен цикъл в съответствие с пътя на Янкул (Юпитер) около Слънцето. Дали сме на света и богомилството. Боян Мага основава християнска църква, възстановяваща скритото знание за Христос, изопачено и вулгарно материализирано от официалната църква и политиката. Богомилството запалва пламъка на Хуманизма, Ренесанса, Реформацията и Великата френска революция.

- Според вас вече се очаква и появата на седмата раса...
- Седмата раса, която се чака сега на Земята, ще има коренно различно развити същества от нас. В момента например моята приятелка чака дете – надявам се то да е част от „новите“, по-добрите от нас хора. А те са тези, които ще спасят човечеството.

- През 90-те години на миналия век вие внесохте аурокамерата и заявявате, че помагате с нея на болните...
- Да, това е руски уред, чрез който, когато установя проблема, вече мога да излекувам болния по енергиен път – като използвам безкръвните операции. Обикновено помагам при кисти, а те са агресия към половите органи, бездетие, проблеми със ставите. Напоследък внесох още два нови уреда за лечение на офталмологични заболявания при децата и различните нервни разтройства у възрастните.

- А можете ли да извършвате безкръвни операции като бразилския лечител Жоал?
- Почти във всяка страна има такива хора като него. Аз също мога. Ние сме разпределени на различни континенти и трябва да създадем духовен и енергиен лъч над страната, като така я защитаваме. Моята мисия през тези повече от 20 години беше такава. Сега съм през втората част от живота си, когато създавам енергийна защита на Балканите.

Едно интервю на Марина ШИВАРОВА