Контакти

info@сириус.org

auracamera@gmail.com

siriusfoundation.net

Издателство "Фондация СИРИУС 2018"

представя

книгите на Деян Колев

Пакет "Осмология"

Тук са Новите книги

"Сексуална книга на любовта.

Тайния дневник на Д.Колев" част 1 и 2

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

trilogia dk.png - 242.23 Kb

Направете дарение

Кандидати

Единственото условие е да си индигов, виолетов, кристален или бял.

Всички светли, духовни бели братя, галактически същества

и вселенски същности, защитавали истината цял живот.

 

Деян Колев кандидат за градоначалник на град Ловеч

12644664_1204358529592229_8768903379493801602_n.jpg - 46.70 Kb

Деян Колев е роден 1974 г в град Ловеч.

От малък е различен във всички аспекти – помни преражданията си и живота си на съзвездията Сириус и Орион.

Като търсач на истината и мъдростта той се запознава с творчеството на всички големи духовни водачи.

На 20 годишна възраст вече е активен лечител и надарен с дарбата ясновидство. Тези възможности използва за да помага безвъзмездно на хората. Но това се оказва недостатъчно – и заради силния му копнеж за сила и способности, той е надарен с най-отговорната мисия –да бъде енергиен пазител на нашата страна – България. Така Деян Колев посвещава живота си да спира земетресения, да пуска енергийни лъчи в цялата страна, които оформят Мер-Ка-Ба на страната ни.

Завършва висшето си образование в СА – “Д.А.Ценов” – Свищов, специалност “Маркетинг и реклама”. По това време той започва да събира първите си групи, където обучава своите състуденти в работа с енергии и прави контакти с духовните си водачи в големи групи.

През 2009 г внася единствената у нас руска Аура камера и става истински търсач на индиго хора у нас, благодарение на уникалния уред, който е единственото доказателство за тяхното съществуване.

Рейки мастър Деян Колев сформира Фондация “Сириус 2018”, която събира средства за изграждане на три духовни центъра на територията на България. В тях ще се обучават индиго същности и ще се развиват техните разностранни способности.

През 2011 г отваря врати и “Галактически център Сириус 2018”, където екипът на Деян Колев работи с Аура камера и квантов анализатор за ранна здравна диагностика, а самият той изчиства негативни влияния, видими само на Аура камера, изгражда енергийни защити на 8-13 чакрена система, с която единствено той работи в България и прилага “Сириусианския метод” –  обединение на дух душа и тяло, в който бива посветен по време на общуванията си със сириусианското си семейство.

Автор е на бестселъра “Аурата на България” с която прави духовна (р)еволюция. За последните години той има десетки интервюта и анализи в редица предавания, вестници и шоу програми. В книгата си той описва срещите си с представителите на Шестата раса, техните чудеса и биоенергийни способности. Тук Колев проговаря и за мистичните сили, които движат света, в който живеем или си мислим, че живеем – магия, невъплътени форми на живот, извънземни, енергийни битки, мултивселена.